Ervaringsverhalen van patiënten

Ben je benieuwd naar de ervaringen van mensen die je zijn voorgegaan in onze praktijk? Hieronder delen een aantal van onze patiënten hoe zij het contact met ons en hun behandeling hebben ervaren.

Eward Meyer

“Ik had behoorlijk last van mijn knie en kwam daardoor bij Fysiotherapie De Statie terecht. Na twee behandelingen was ik al van mijn klachten af. Geweldig! Ik sta er versteld van dat ik zo snel al geen last meer van mijn knie heb. Ik kan de praktijk dan ook zeker aanraden. Ik ben er erg blij mee.”

Jan van Wijk

“Fysiotherapie De Statie!! Waarom?
Omdat ik al langer dan 30 jaar in deze vertrouwde praktijk kom en al die tijd dezelfde therapeuten tegen kom (dat zegt iets). Mijn therapeuten zijn voor fysiotherapie Hans Ooms en medische training Erik Rooijakkers. De uitleg van je aandoening duidelijk is en wat je er zelf thuis aan kunt doen. De wachtkamer en behandelkamer er altijd keurig netjes uitzien en de therapeuten een luisterend oor hebben, dus ook een uitlaatklep voor je kunnen zijn.”

René Toebak

“Een luisterend oor en gouden handen is de basis van Hans zijn behandelingen. Voor mij een garantie tot succes.”

Leo van den Berg

“Na een operatie aan mijn schouder, die overigens goed verlopen is, kreeg ik last van een frozen shoulder. Met kundig advies en goede begeleiding ben ik weer terug op mijn oude bewegingsniveau. Dankzij Fysiotherapie De Statie kan ik gelukkig weer normaal functioneren. Dank jullie voor de hulp zodat ik weer vooruit kan.”

Barbara Jonkers

“Ik ben bij Hans Ooms terecht gekomen met langdurige nek- en rugklachten. Hij heeft mij met zijn behandelingen en gerichte oefeningen van de pijn afgeholpen. Door de oefeningen ben ik nu ook zelf in staat vroegtijdig in te grijpen bij terugkerende klachten. Deze praktijk is een absolute aanrader!!”

Claudia de Vaan-vd Weijenberg

“Mijn zoontje van 3 maanden heeft een voorkeurshouding en werd doorverwezen naar een kinderfysiotherapeut. Elly is een vriendelijke en vrolijke vrouw, waarbij mijn zoontje zich erg op zijn gemak voelt. Samen doen ze spelletjes en tijdens die spelletjes oefenen ze zijn nekspieren. We krijgen tips hoe we het samen thuis ook kunnen oefenen en Elly vertelt altijd duidelijk waar het voor dient en wat de verwachting is wat het gaat opleveren. Al met al een fijne ervaring met het gewenste resultaat.”

Jack van Hoof

“Ik heb gekozen voor deze fysiotherapiepraktijk omdat de therapeuten van De Statie je in een prima accommodatie en in een ontspannen sfeer allereerst bewust maken van hoe je lijf werkt. Ze geven je niet alleen oefeningen, maar ook adviezen in klare taal. Ze hebben nuttige tips over hoe je botten en spieren beter en minder belastend kunt gebruiken om bestaande problemen te verhelpen en klachten in de toekomst te voorkomen. Daarnaast wordt er terecht benadrukt dat voor het oplossen van problemen met het bewegingsapparaat, naast de therapie die zij geven, vaak ook eigen inzet en soms een langere adem nodig zijn. Verder is de huisvesting, samen met huisartsen en apotheek in één gebouw, ook gewoon een praktisch pluspunt.”