HooikoortsTaping

Ruim vier miljoen Nederlanders heeft er last van; hooikoorts! Niesbuien, een loopneus, ogen die tranen en jeuken… het zijn welbekende klachten voor hooikoortspatiënten.

Fysiotherapie De Statie biedt échte hulp bij hooikoorts!

Vaak hebben hooikoortspatiënten die bij ons komen al van alles geprobeerd om die hinderlijke hooikoortsklachten te verminderen. En als de klachten door bijvoorbeeld medicijngebruik al verminderen dan heb je vaak te kampen met andere bijwerkingen waar je evenmin blij van wordt, zoals: slaperigheid en een zwaar gevoel in uw ledematen.

Geen nood! Wij hebben een natuurlijke oplossing zonder nare bijwerkingen.

Medical Taping bij hooikoorts

Cure Tape biedt uitkomst! Al na één tapesessie met deze huidvriendelijke tape merk je duidelijk verlichting van je klachten. De elastische tape heeft namelijk een kalmerende werking op het allergisch reactiemechanisme en het bindweefsel.

Hoe vaak tapen?

Na de eerste keer tapen nemen de klachten direct af. Na één week kom je bij ons terug voor een tweede tapesessie, waarna de klachten nog verder zullen afnemen of zelfs helemaal zullen verdwijnen. Blijven de klachten onverminderd, dan kunnen we in overleg besluiten om een derde keer te tapen om het gewenste effect te bereiken.

Wanneer beginnen met tapen?

Zodra je de bekende klachten de kop op voelt steken, neem je contact met ons op. Dan plannen wij op korte termijn een afspraak met je in om de CureTape aan te brengen.

Een tape afspraak

Die heb je zo gemaakt. Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. En natuurlijk kun je ons ook altijd bellen of mailen voor een afspraak.