ParkinsonNet is een landelijk netwerk van zorgverleners, gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van Parkinson patiënten. Ruim 3.000 zorgverleners, waaronder neurologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten en Parkinson verpleegkundigen, verdeeld over 69 regio’s, zijn aangesloten bij dit netwerk. Onder hen zijn ook Karin de Bont en Nynke Borchert. Zij zijn binnen onze praktijk de specialisten op het gebied van de ziekte van Parkinson.

Parkinson Cafe ‘s- Hertogenbosch e.o.

Het Parkinson Café is een ontmoetingsplek voor mensen met de ziekte van Parkinson en parkinsonisme, hun partners, familieleden, vrienden en andere belangstellenden.

Deze bijeenkomsten vinden, behalve in de maanden juli en augustus, elke tweede dinsdag van de maand tussen 13.30 en 16.00 uur plaats in cultureel centrum De Biechten, gelegen aan de Vincent van Goghlaan 1 in Hintham (Rosmalen).

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Bel dan met 073-5112188 of vul het contactformulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.