Arjan Bohncke – specialisatie: manuele therapie

Ik kijk naar de mens in z’n totaliteit. Want, volgens de holistische visie ben je een eenheid: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Vanaf mijn negende heb ik in Vlijmen gewoond, maar inmiddels woon ik in Waalwijk met mijn vrouw en 2 zonen.

Ik ben mijn loopbaan, als fysiotherapeut, begonnen in een particuliere praktijk in Vught. Daar heb ik 15 jaar gewerkt tot 1 april 2020. Per 1 april ben ik toegetreden tot de maatschap van Fysiotherapie de Statie te Vlijmen.

In 2010 heb ik de master manuele therapie afgerond. Naast deze opleiding heb ik verschillende cursussen gevolgd zoals dry needling, behandeling bij nek, kaak en hoofdpijnklachten, medical taping, behandeling bij duizeligheidsklachten en orthopedische revalidatie.

Ik heb passie voor mijn vak en ik hoop je snel te mogen verwelkomen in onze fysiotherapiepraktijk De Statie of bij Total Fit. Zodat ik ook jou kan helpen op weg naar je herstel.

Ik ben de hele week aanwezig op locatie de Statie, op donderdagavond van 19.00 uur-21.30 uur bij Total Fit. Mocht je geïnteresseerd zijn geraakt in mijn diensten of van de andere fysiotherapeuten van ‘De Statie’, neem dan contact met ons op.

 

Terug naar team