Erik Rooyakkers – specialisaties: McKenzie therapie, groepstherapie en Netwerk Rugpoli Tilburg

Met groepen mensen werken. Dat kwam voor mij dicht bij mijn grootst mogelijke schrikbeeld.

Mede daarom koos ik ervoor om in mijn jeugd niet de ALO te gaan volgen om zo gymleraar te worden – ik zag het totaal niet zitten om voor een groep middelbare scholieren les te geven – maar de fysiotherapie in te gaan. Me te richten op individuen, die elk hun eigen probleem hebben.

Het dagelijkse contact met mensen trok me over de streep om als serieuze fysiotherapeut aan de slag te gaan. Met mijn specialisme op het gebied van de zogeheten McKenzie therapie, is het vooral de wervelproblematiek die me aanspreekt. Of beter nog; het aanpakken daarvan. Het één-op-één- contact is één van de redenen dat ik nog geen dag met tegenzin naar mijn werk ben gegaan.

Het is daarom des te opvallender dat ik inmiddels ook alweer vele jaren groepen patiënten train richting hun herstel. En dat is me, gezien mijn eerdere verwachtingen, honderd procent meegevallen. Met plezier en passie behandel ik de groepen hoofdzakelijk in de locatie van ‘De Statie’ die gevestigd is in sportcentrum ‘Total Fit’ in Vlijmen. Door middel van de vele faciliteiten, het alom aanwezige oefenmateriaal en de grote ruimte die op die locatie voorhanden is, beschik ik over de uitgelezen mogelijkheid om mijn patiënten zo goed en compleet mogelijk te begeleiden en te behandelen. En dat altijd met oog voor de hulpvraag en de doelen van de patiënt.

Heb je interesse gekregen in mijn diensten? Of van één van de andere fysiotherapeuten van ‘De Statie’? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan voor je klaar.

 

Terug naar team