Hans Ooms – specialisaties: algemene fysiotherapie, orthopedische geneeskunde, sportfysiotherapie en MS-therapie

Behandelen met een helikopterview. Dat is waar ik veel waarde aan hecht.
Voor mij betekent dat; niet ieder gewricht los analyseren, maar kijken waar de oorzaak van de vele diverse problemen zich bevindt. Zonder daarbij de hulpvraag van de patiënt uit het oog te verliezen. Ik vind het namelijk belangrijk om op een meelevende manier het probleem op te lossen. Samen met de patiënt. Die vervolgens daarbij zelf ook zijn verantwoording kent en draagt.

In mijn werkzame leven wilde ik altijd graag ‘met mensen bezig zijn’. In mijn sportleven was ik al gefascineerd door blessures. En de behandeling daarvan. Langzaam maar zeker begon het vak van fysiotherapeut me daardoor steeds meer te trekken. En inmiddels ben ik als algemene fysio op vele verschillende gebieden inzetbaar. Mijn speerpunt ligt bij de orthopedische geneeskunde, maar ik beschik ook over de basiskennis van sportfysiotherapie.

Tevens ben ik gespecialiseerd op het gebied van patiënten die aan Multiple Sclerose (MS) lijden. In samenspraak met de patiënt stel ik vast wat er verwacht kan worden van een bepaalde behandeling. De wens van de patiënt blijft daarin altijd de bepalende factor. Ik treed in overleg met specialisten op het gebied van MS, om zo tot de meest geschikte behandelingsmethode te komen. Die multidisciplinaire werkwijze, met veel aandacht en medeleven met de patiënt. Dat is kenmerkend voor mij. En voor ‘De Statie’.

Mocht je geïnteresseerd zijn geraakt in mijn diensten of van de andere fysiotherapeuten van ‘De Statie’, neem dan contact met ons op.

 

Terug naar team